Makpress.mk во соработка со спортските обложувалници Sport Life за воведниот дерби натпревар од новото коло во Англиската премиер лига помеѓу Манчестер Сити и Ливерпул Ви доделува ваучери во висина од 50, 100 и 200 денари.

Првите десетмина кои ќе бидат најбрзи и ќе дадат точен одговор ќе добијат ваучер во висина од 200 денари, следните десетмина со точен одговор ќе добијат ваучер во висина од 100 денари додека сите останати прогнозери кои ќе одговорат точно а нема да бидат во првите дваесет ќе добијат ваучери во висина од 50 денари.

Се што треба да направите е да го внесете Вашиот одговор на следниов линк и да бидете еден од потенцијалните добитници на ваучер од спортските обложувалници Sport life!

Согласно правилата, еден прогнозер може да испрати максимум два различни одговори на едно поставено прашање.

(Фејсбук одговорите не се земаат во предвид и се невалидни).

ИНФОРМАЦИЈА: Поради потешкотии при доставата на хартиени ваучери, во иднина потенцијални добитници на ваучери ќе бидат само прогнозерите кои имаат Sport Life клуб картичка.

Ваучерите ќе ги добијат во рок од 96 часа (Од денот на објавување на добитници, со исклучок на сабота и недела) на нивните картички.


Администратор
04/09/2017 17:43