Без електрична енергија утре од 08.30 до 12 часот ќе останат корисниците на дел од ул. „Партениј Зографски“ од број 62 до број 68, од број 85 до број 91, како и дел од ул. „Ацо Караманов“ 11а, 33а, 35а, 35 б, во општина Центар, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на град Скопје.


Администратор
24/10/2021 13:36