Македонија вечна: Групна тепачка „под маски“ и со стапови на патот Кочани-Штип (Видео)

На социјалните мрежи се појави видео од Облешево на кое може да се види како мештаните со стапови, скали и се она што им дојде при рака, се обидоа да решат извесни недоразбирања и кавги со продавачите на зеленчук кои со своите камиони секојдневно се присутни на патот Штип – Кочани.