Makpress.mk во соработка со спортските обложувалници Sport Life за натпреварот помеѓу Израел и Македонија Ви доделува ваучери во висина од 50, 100, 200 и 500 денари.

Првите петорица кои ќе бидат најбрзи и ќе дадат точен одговор ќе добијат ваучер во висина од 500 денари, следните петорица со точен одговор ќе добијат ваучер во висина од 200 денари додека последните петорица ќе добијат ваучер во висина од 100 денари.

Сите останати прогнозери кои ќе одговорат точно а нема да бидат во првите петнаесет ќе добијат ваучери во висина од 50 денари.

Се што треба да направите е да го внесете Вашиот одговор на следниов линк и да бидете еден од потенцијалните добитници на ваучер од спортските обложувалници Sport life!

Согласно правилата, еден прогнозер може да испрати максимум два различни одговори на едно поставено прашање.

(Фејсбук одговорите не се земаат во предвид и се невалидни).

ИНФОРМАЦИЈА: Поради потешкотии при доставата на хартиени ваучери, во иднина потенцијални добитници на ваучери ќе бидат само прогнозерите кои имаат Sport Life клуб картичка.

Ваучерите ќе ги добијат во рок од 96 часа (Од денот на објавување на добитници, со исклучок на сабота и недела) на нивните картички.


Администратор
29/08/2017 03:03