Makpress.mk прогнозира дека на натпреварот помеѓу Франција и Холандија во рамки на квалификациите за пласман на Светското првенство во Фудбал во Русија двата тима ќе постигнат по еден гол.

Тип: Франција - Холандија ГГ

Коефициент: 1.96

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 31.08.2017, 20:45

Со среќа!


Администратор
31/08/2017 14:31