Makpress.mk прогнозира дека на натпреварот помеѓу Чиле и Парагвај во рамки на квалификациите за пласман на Светското првенство во Фудбал во Русија домаќинот ќе постигне минимум два гола.

Тип: Чиле - Парагвај Т12+

Коефициент: 1.60

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 01.09.2017, 00:30

Со среќа!


Администратор
31/08/2017 14:36