Makpress.mk во соработка со спортските обложувалници Sport Life за дерби натпреварот овој викенд во Англиската премиер лига помеѓу Челзи и Арсенал на сите прогнозери кои ќе го погодат првиот стрелец на натпреварот им доделува ваучери во висина од 100 денари!

Се што треба да направите е да го внесете Вашиот одговор на следниов линк и да бидете еден од потенцијалните добитници на ваучер од спортските обложувалници Sport life!

Согласно правилата, еден прогнозер може да испрати максимум два различни одговори на едно поставено прашање. (Фејсбук одговорите не се земаат во предвид и се невалидни).

ИНФОРМАЦИЈА: Поради потешкотии при доставата на хартиени ваучери, во иднина потенцијални добитници на ваучери ќе бидат само прогнозерите кои имаат Sport Life клуб картичка.

Ваучерите ќе ги добијат во рок од 96 часа (Од денот на објавување на добитници, со исклучок на сабота и недела) на нивните картички.


Администратор
11/09/2017 20:57