Makpress.mk прогнозира дека на натпреварот помеѓу Оз и Аз Алкмар II во рамки на втората холандска фудбалска лига двата тима ќе постигнат по еден гол и притоа натпреварот ќе заврши со 3 или повеќе гола.

Тип: Оз - Аз Алкмар II ГГ3+

Коефициент: 1.85

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 23.10.2017, 20:00

Со среќа!


Администратор
23/10/2017 01:27