Makpress.mk прогнозира дека на натпреварот од последното коло во групната фаза на Лигата на Европа помеѓу Вардар и Розенброг, двата тима ќе постигнат по еден гол и притоа на целиот натпревар ќе паднат три или повеќе голови.

Тип: Вардар - Розенброг ГГ3+

Коефициент: 1.75

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 07.12.2017, 21:05

Со среќа!


Администратор
05/12/2017 18:11