Една од девојките на белградскиот Саем за автомобили го удри автомобилот што го промовираше во соседниот штанд, откако еден од посетителите ја замолил да седне во возилото и да го запали.

- Автомобилот беше во прва брзина, се помести само метар-два, и удри во Тојотата од соседниот штанд. Никој не го очекуваше тоа. Одеднаш, нешто пукна и посетителите почнаа да се собираат околу оштетените автомобили, на некои им беше и смешно, прокоментира еден човек кој случајно се нашол на местото.

Девојката работела на штандот на Форд, а се уште не се знае дали ќе мора таа да ги сноси трошоците


Администратор
28/03/2018 11:39