Во Општина Кичево излезноста се зголемува во попладевните часови и речиси е иста со првиот круг од претседателските избори.

– Во нашата општина до 15 часот своето право на глас го оствариле 10.849 избирачи или 21,57 процент. Изборниот процес и натаму се одвива мирно и без никакви проблеми, рече Антигона Сефери, претседателка на ОИК – Кичево.


Администратор
05/05/2019 16:29