Светскиот ден на туризмот, денеска во организација на Министерството за економија ќе се одржи традиционалната манифестација на која ќе им бидат доделени признанија на најуспешните во оваа област.

На манифестацијата, како што е најавено, ќе се обрати министерот за економија Крешник Бектеши.


Администратор
27/09/2019 10:17