Жените голем дел од животот минуваат барајќи идеален партнер, а неретко се случува потрагата да трае подолго од што мислат.

Но за среќа, конечно се утврдени правила кои ќе ви помогнат во потрагата на вистинскиот господин Совршен, односно има показатели од кои е сосема јасно дека тој не е за вас:

Не му верувате

Малку љубомора е добредојдена во врската. Но ако оди до таму што не сакате да го пуштите да излегува со пријателите, тоа е многу лош знак. Размислете зошто немате доверба во него.

Тој е зависник

Доколку тој сака алкохол, дрога или коцкање, подобро не се надевајте дека поради вас ќе го остави порокот. Ова е навистина многу сериозна причина за раскинување, затоа, размислете.

Сакате да го промените

Лош знак за сериозна врска е кога жената сака да го промени партнерот. Ако не го прифатите таков каков што е, нема причина да останете со него.

Вие сакате деца, а тој не, или обратно

Ова е толку важно прашање што компромис не постои. Доколку вашите желби во врска со децата се сосема спротивни, време е да одлучите дали навистина сакате да останете со него.

Никогаш не се кара

Караниците се здрави за врската и доколку тој секогаш избегнува караници, значи дека не е искрен кон вас, или дека не му е гајле за вашата врска.

Интуиција

Доколку сѐ е во ред, но имате некое чудно чувство дека нешто не е како што треба, веројатно имате право. Женската интуиција ретко лаже.


Администратор
08/10/2019 01:23