Иако огледалата можат да отсликаат нечија суета, тие подеднакво можат да се користат и како секс играчки. Да, слушнавте како што треба: гледањето на сопственото тело и на партнерот во огледалото сигурно дека ќе ја направи ситуацијата уште пожестока.

Бројни парови уживаат да се гледаат додека водат љубов. Некои сакаат да ги задржат ваквите моменти засекогаш, па затоа користат различни дигитални помагала, но почестиот (и технички изводлив) случај е да се користи едноставно огледало: резултатите не изостануваат.

Која е тајната? Како прво, гледањето на движењето во огледалото може да создаде (многу пријатна) фантазија да гледате „жежок“ филм во кој вие и тој / таа сте главни актери. Покрај тоа одредени движења и делови од телото со менување агли на огледалото стануваат видливи, што е особено возбудливо за многу луѓе. Употребата на огледала исто така сугерира нови идеи, така што можете да пробате голем број на нови пози.

Конечно, она што сигурно не можете да го видите во „обичниот“ љубовен процес е секако вашето лице. Многу жени и мажи признаваат дека, кога имаат секс со употреба на огледала, тие всушност биле привлечени кон сопствените (досега неоткриени) гримаси и изрази на лицето.

Исто така постојат некои проблеми со огледалата. Ако вашиот партнер не е пријатно задоволен со своето тело, тој може да биде вознемирен ако ја гледа целата ситуација во (прилично реален) одраз на огледалото. Вам / него ви е да и објасните колку е беспредметно и да не ги одразувате вообичаените недостатоци во одразот на огледалото, туку да уживате во ликот на заедничка страст.

Огледалото не само што дава одговори за убавината: овозможува разни ситуации на љубов, игра и заведување. Сцена во која се гледате едни со други и полека се соблекувате, а тој / таа полека се приближува и ве допира одзади - тоа сигурно ќе заврши со забава и со добар секс. Навистина, огледалото е посебен вид афродизијак.


Администратор
05/07/2020 05:17