Социјалните мрежи се преплавени со видеа од забави организирани на плажите во Охрид, а последната доаѓа од авто-кампот Градиште на која може да се види како поголем број на млади лица „лудо се журкаат“

На снимката може да се забележи дека ниту еден од присутните на оваа забава не носи заштитна маска младите се премногу збиени а во локалот не се почитуваат ни мерките за оддржување на дистанца.


Администратор
04/08/2020 02:18