Стрим платформата Пикок најави нови епизоди од хумористичната серија „Принцот од Бел-Ер“ (Fresh Prince of Bel-Air). За почеток, се договорени две сезони.

Се работи за преработка, а не за продолжение на оригиналната серија којашто се прикажуваше во периодот 1990 – 1996 година.

Во оригиналната серија Вил Смит ја играше главната улога. Сега тој ќе биде продуцент.

Проектот е во фаза на снимање.


Администратор
10/09/2020 00:38