Волонирањето како дел од активностите на ЈП Лајка има значаен придонес во унапредување на благосостојбата на кучињата во прифатилиштето🕋 Прифатилиштето на ЈП Лајка е отворено за волонтери кои може да помагаат повремено со различни активности според потребата и планот за работа📒 Ги покануваме сите вистински љубители на кучиња на OТВОРЕНИОТ ДЕН за волонтери на 06.03.2021 // сабота, во периодот од 11:00-14:00 часот. Поради почитување на пропишаните мерки за КОВИД-19 Ве молиме пријавете го вашето присуство на 📩volontiraj@lajka.com.mk


Администратор
04/03/2021 14:01