Прекин во водоснабдување денеска ќе имаат дел од корисниците лоцирани на улицата „Ташко Караџа”.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација” – Скопје, прекинот е поради дефект на водоводната цевка на улицата „Ташко Караџа” 12.

Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.


Администратор
02/04/2021 15:08