Поради дефект на приклучна цевка на улица 520 број15 во скопската населба Керамидница, утре прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од оваа улица, соопштија од ЈП „Водовод и Канализација“ – Скопје.

– Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:30 часот, па до завршување со активностите, информираат од градски водовод.


Администратор
05/05/2021 22:56