Јапонскиот тјунер „Валд“ подготви нов надворешен изглед за „БМВ Икс-7“. Судејќи според фотографиите, според многумина, се чини дека направиле фантастична работа за да го направат автомобилот уште поизразен.

Новата видоизменета надворешност не изгледа воопшто „срамежлива“… Се работи за преден браник со „прилично агресивен“, нов заден браник на праговите – со дифузер и заден спојлер.

На предниот браник има дополнителни „скриени“ ЛЕД-светла, а поради помасивните прагови, „Икс-7“ изгледа и поширок. Теренецот доби и комплет тркала од 24 инчи. На задниот браник е додадено стоп-светло.


Администратор
29/07/2021 18:17