Килијан Шенбергер е фотограф од Германија што секогаш знае и умее да ги долови најмистериозните катчиња на нашата планета…

Кога човек ги гледа неговите фотографии, „времето како да застанува“, пишува „Квизклаб“, и може да се почувствува целата слава на Мајката Природа и тоа – колку човекот е мал во споредба со околниот свет. Следат неколку фотографии на Шенбергер.

На неговиот инстаграм-профил може да се погледнат уште многу вакви фотографии.


Администратор
13/09/2021 14:59