ЈП Водовод и канализација Скопје информира дека изведувањето водоводен приклучок ф 90мм на улица „22" во Сингелиќ, што требаше да се реализира денеска, се откажува за нареден ден.

Претпријатието претходно извести дека водоснабдувањето ќе биде прекинато поради изведување водоводен приклучок на таа улица.


Администратор
26/09/2021 16:34