Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на својот фејсбук профил објави статус во кој обелодени победа.

- Народот е определен. Надежта e родена. За секој човек во Македонија. Заеднички за новата иднина. Победа и голема одговорност! Ви благодарам народе на Македонија – напиша на Фејсбук, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.


Администратор
17/10/2021 20:46