Поради уличен дефект ф-150 мм на бул. „Јане Сандански”, без вода ќе бидат корисниците од зградите 59,61,63 и 65.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со санација на дефектот, информира ЈП Водовод и канализација – Скопје.


Администратор
20/10/2021 12:27