Без вода денеска ќе бидат корисниците на дел од улицата „Христо Татарчев" во населбата Припор.

Прекинот во водоснабдувањето, како што соопшти РЦУК, е поради изведување на водоводен приклучок ф-1 на улица „Христо Татарчев" број 2/61.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8:30 часот, па до завршување со активностите.


Администратор
20/10/2021 12:44