Поради уличен дефект од Ф-100 мм на ул. „Беласица“ 2 во населба Керамидница, денеска прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.512,515 .

-Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 14:30 часот до санирање на дефектот, соопштија од Јавно претпријатие „Водовод и Канализација” – Скопје.


Администратор
24/10/2021 17:35