Makpress.mk прогнозира дека на натпреварот помеѓу Австрија Виена и Ласк Линц во рамки на Австриското првенство двата тима ќе постигнат по еден гол.

Тип: Австрија Виена - Ласк Линц ГГ

Коефициент: 1.52

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 12.08.2017, 18:30

Со среќа!


Администратор
12/08/2017 12:37