[photo]

Makpress.mk прогнозира дека на натпреварот помеѓу Лос Анџелес Галакси - Њу Јорк Сити во рамки на МЛС лигата ќе бидат постигнати минимум 4 гола.

Тип: Лос Анџелес Галакси - Њу Јорк Сити – 4+

Коефициент: 2.40

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 13.08.2017, 05:00


Со среќа!


Администратор
12/08/2017 12:55