Makpress.mk во соработка со спортските обложувалници Sport Life за натпреварот помеѓу Тотенхем и Челзи Ви доделува ваучери во висина од 50, 100 и 200 денари.

Првите десетмина кои ќе бидат најбрзи и ќе го погодат првиот стрелец на натпреварот ќе добијат ваучер во висина од 200 денари, вторите десетмина кои ќе одговорат точно ќе добијат ваучер во висина од 100 денари додека сите останати прогнозери кои ќе одговорат точно ќе добијат ваучери во висина од 50 денари.

Се што треба да направите е да го внесете Вашиот одговор на следниов линк и да бидете еден од потенцијалните добитници на ваучер од спортските обложувалници Sport life!

Согласно правилата, еден прогнозер може да испрати максимум два различни одговори на едно поставено прашање.

(Фејсбук одговорите не се земаат во предвид и се невалидни).

Добитниците на ваучери кои имаат Sport Life клуб картичка ваучерите ќе ги добијат во рок од 96 часа (Од денот на објавување на добитници, со исклучок на сабота и недела) на нивните картички додека добитниците кои немаат Sport Life Клуб картичката ваучерите ќе ги добијат во рок од седум до десет дена. (Во зависност од местото на живеење).


Администратор
14/08/2017 02:59