Makpress.mk во соработка со спортските обложувалници Sport Life за реванш натпреварот во квалификациското коло за Лига Европа помеѓу Вардар и Фенербахче Ви доделува ваучери во висина од 50, 100, 200 и 500 денари.

Првите четворица кои ќе бидат најбрзи и ќе дадат точен одговор ќе добијат ваучер во висина од 500 денари, следните петорица со точен одговор ќе добијат ваучер во висина од 200 денари додека последните петорица ќе добијат ваучер во висина од 100 денари. Сите останати прогнозери кои ќе одговорат точно а нема да бидат во првите четиринаесет ќе добијат ваучери во висина од 50 денари.

Се што треба да направите е да го внесете Вашиот одговор на следниов линк и да бидете еден од потенцијалните добитници на ваучер од спортските обложувалници Sport life!

Согласно правилата, еден прогнозер може да испрати максимум два различни одговори на едно поставено прашање.

(Фејсбук одговорите не се земаат во предвид и се невалидни).

Добитниците на ваучери кои имаат Sport Life клуб картичка ваучерите ќе ги добијат во рок од 96 часа (Од денот на објавување на добитници, со исклучок на сабота и недела) на нивните картички додека добитниците кои немаат Sport Life Клуб картичката ваучерите ќе ги добијат во рок од седум до десет дена. (Во зависност од местото на живеење).


Администратор
21/08/2017 02:18