За време на финалниот натпревар на СП 2018, Французин избегна поголем ќотек, кога среде плоштадот во Загреб се радуваше на победата на триколорите.

Се качи на бандерата каде го славеше триумфот на Триколорите, а навивачите на Хрватска брзо го симнаа на тлото.

Доби шамар и уште неколку удари и сигурно нема по добро да го памети престојот во главниот град на Хрватска.


Администратор
17/07/2018 02:48