Ако некој не е зафатен, има причина.

Колку посимпатичен ти е некој толку е подалеку од тебе.

Ум + Убавина + Достапно = константа. Оваа константа е еднаква на 0.

Љубовта која некој ја чувствува кон вас е обратнопропорционална на љубовта која вие ја чувствувате кон него.

Парите не можат да купат љубов, но нудат поволни услови за зделка.

Најубавите работи во животот се бесплатни – и си го заслужуваат секој денар!

Секој обичен гест е следен од не толку мила реакција.

Ако ви се чини премногу добра за да биде вистинита, значи не е.

Пристапноста е функција на времето. Во минутата во која пројавите интерес е минутата во која тој си наоѓа друга.

Колку поубав/а е жената или мажот, толку полесно е да го/ја оставите без да има лоши чувства помеѓу вас.

Ништо не се подобрува со текот на годините.

Во сексот нема калории.

Еден човек дома вреди колку двајца на улица.

Сексапилноста е 50% од она што го имате и 50% она што другите мислат дека го имате.

Сексот е како снегот – никогаш не знаеш колку сантиметри ќе натрупа и колку долго ќе трае.

Кога сопругата ќе почне да го разбира мажот, тоа значи дека престанала да го слуша.

Сексот е валкан само кога се прави како што треба.

Сексот секогаш се случува во несоодветно време од месецот.

Никогаш не спијте со некој кој е полуд од вас.

Кога светлата се изгаснати, сите во собата се убави.

Сексот ги дискриминира срамежливите и грдите.

Љуби го својот ближен, но гледај да не те фатат.

Љубовта е дупка во срцето.

Љубовта е прашање на хемија, сексот е прашање на физика.

Љубовта е триумф на имагинацијата над интелектот.

Подобро да ве загледаат отколку да не ве погледнат.

Мажот може да биде среќен со било која жена, под услов да не ја сака.

Расположете се, тоа ги тера луѓето да се прашуваат што мислите.

Љубовта е заблудата дека една жена се разликува од друга.

Кога еден маж сака жена му да го чуе, таа не слуша. Кога истиот маж сака жена му да не слуша, таа е целата претворена во уво!

Љубов и гимназија никогаш не одат рака под рака.

Секогаш го добивате најдобриот секс од погрешен човек за вас.


Администратор
03/10/2019 06:49