Откако главниот град беше зафатен од поројни дождови изминативе неколки денови дојдоа до израз сите локални проблеми и негрижа на општините која резултираше со преплавени улици низ целиот град.

Па поради тоа, креативноста за исмевање на ситуацијата кај Скопјани беше на највисоко ниво.

Па така, дечко од Аеродром, наместо во Охрид си направи плажа на една улица во оваа скопска населба, а името на плажата на твитер беше крстена според градоначалникот, односно плажа „Марин“


Администратор
10/08/2020 03:08