Откако една од главните теми денес низ медиумите стана однесувањето на навивачката група „Комити“ пред натпреварот со Шкупи, па за тоа дури и се расправало на владина седница и откако Артан Груби порача дека такви скандирања не се дел од новото општество во Македонија, со своја реакција на социјалните мрежи излезе и НГ „Комити“

Го замолуваме присутниот џган да не 'не става у уста. ВАРДАР - Слога 1:0 Ајт сиктер ! #ШверцерскаДунда #ГлумецотОдТеатарот, искоментарии од навивачката група.

Ривалитетот меѓу Вардар и Шкупи секогаш е присутен, а Артан Груби во минатото беше дел од навивачката група „Шверцери“.


Администратор
15/09/2020 01:00