На социјалните мрежи е објавено видео од сигурносни камери на кое може да се види како една „госпоѓа“ возејќи се во кола „културно“ застанува, краде голема саксија и ја носи во својата кола.

Снимката е направена во Дебар Маало а цвеќето кое било украдено било поставено пред кафулето „Радио бар“.


Администратор
20/10/2020 02:56