Прекин на водоснабдувањето денеска од 09:15 часот ќе имаат корисниците од улиците „Варшавска” „Нобелова” и улица „Виенска”, во населбата Тафталиџе.

ЈП „Водовод и канализација” – Скопје информира дека прекинот е поради санирање на стара водоводна мрежа на улица „Варшавска” 54.


Администратор
15/04/2021 12:33