Прекин на водоснабдувањето денеска од 11:20 часот ќе имаат корисниците од улица „Џон Кенеди“, во населба Чаир.

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје информира дека прекин на водоснабдувањето ќе има поради дефект на огрлица ф-100 мм на улица „Џон Кенеди“ 18, пред Пензионерскиот Дом во Чаир.


Администратор
15/04/2021 15:36