Прекин на водоснабдувањето денеска од 10:10 часот имаат корисниците од улица 101 во населбата Волково.

ЈП „Водовод и канализација” – Скопје информира дека прекинот на водоснабдувањето е поради дефект на затворач во водоводната мрежа од Ф-100 мм на улица 101, број 69 во Волково.


Администратор
05/05/2021 14:03