Поради дефект на приклучна водоводната цевка Ф1“ во шахта на улица Иван Хаџиниколов 37, денеска без вода ќе бидат дел од корисниците во населбата Драчево.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:20 часот до завршување на дефектот, информирата од ЈП Водовод и комуналец – Скопје.


Администратор
25/09/2021 13:53