Прекин на водоснабдувањето денеска од 09:00 часот ќе имаат корисниците од населбата Маџир Маало во скопската општина Центар.

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје информира дека прекинот на водоснабдувањето ќе биде поради уличен дефект на улица „Раде Јовчевски Корчагин“ број 17.


Администратор
21/10/2021 10:10