“Financius - Expense Manager “ – За Андроид

Девојка во Америка која сокрила 40,000 долари во нејзиниот кревет, доживеала шок кога нејзината фамилија мислејќи дека е стара хартија ги продала за 20 долари. Сепак, купувачите на “старата хартија“ биле фер и парите им ги вратиле на сопствениците.

Менаџирајте ги вашите финансиски средства претпазливо и паметно со апликацијата “Financius – Expense Manager”. Оваа корисна апликација ќе ви овозможи на лесен начин да планирате како ќе ги потрошите вашите лични примања како и да го прерачунате вашиот прилив со вашиот одлив. Исто така, апликацијата содржи и можности за менаџирање на парите во повеќе валути.

Превземете ја денеска бесплатно од Play store.

Dramatic Black & White – За Иос

Драматичен црно – бел пад за симнување на апликацијата за сите корисници на Apple од 4,5 долари на 0 долари! Со оваа апликација Вашите слики можете да ги редизајнирате во црно – бели фотографии.


Администратор
05/01/2017 18:14