Државната изборна комисија попладнево на јавна седница ќе одлучува по приговори поднесени на постапката за гласање и постапката за сумирање и утврдување на резултатите од гласањето на референдумот.

Членовите на ДИК ќе ги разгледаат и записниците од дванаесеттата и тринаесеттата седница на Комисијата.


Администратор
02/10/2018 14:29