Во периодот од 17 до 18 септември за непочитување на Уредбата за носење на лична заштита, СВР Велес казни вкупно 38 лица – 21 во Велес, 11 во Кавадарци и шест во Неготино.

Од СВР Велес апелираат до граѓаните да ги почитуваат протоколите за носење на заштитна маска со што ќе го заштитат сопственото и здравјето на останатите граѓани.


Администратор
17/09/2020 14:35