Шон Конери почина во сон пред еден месец, на 31 октомври, во домот во Насау, на Бахамите, а причините за смртта се објавени вчера.

Имено, славниот пензиониран шкотски глумец починал поради пневмонија, респираторна и срцева слабост и поради старост.

Глумецот беше на 90-годишна возраст.


Администратор
30/11/2020 13:11