На 23.01.2021 во 21.50 часот при контрола во угостителски објект на подрачјето на Гази Баба од полициски службеници од Полициска станица Гази Баба констатирано е дека истиот работи по дозволеното време и во него се затекнати шест лица кои се лишени од слобода.

Објектот е затворен од Државниот пазарен инспекторат, а ќе биде поднесена и соодветна кривична пријава.


Администратор
24/01/2021 11:34