Не постои друга држава во светот во која поддршка пронашле толку многу нарко-босови како Македонија предводена од Заев, Спасовски и СДСМ

СДСМ упорно ги брани нарко-босовите на кои МВР на Оливер Спасовски им издавало нелегални пасоши.

Денес, откако јавноста дозна дека и светски озлогласената италијанска нарко мафија Ндрангета пронашла закрила во МВР на Оливер Спасовски, од СДСМ продолжуваат со обидите да се исперат од криминалот и срамот во светски рамки.

Не постои друга држава во светот во која поддршка пронашле толку многу нарко-босови како Македонија предводена од Заев, Спасовски и СДСМ.

Наместо досадните празни изговори, потребна е одговорност и оставки.


Администратор
08/04/2021 23:36