Денеска (27.07.2021) во периодот од 07.00 до 11.00 часот на подрачјето на СВР Штип полициски службеници спроведоа акциска контрола на возачи кои управуваат возила со брзина поголема од пропишаната. За време на контролата биле констатирани 37 прекршоци, од кои 12 на подрачјето на Штип, 8 Виница, 6 Делчево 4 Пробиштип, 4 Свети Николе, 2 Берово и 1 Кочани. На сите возачи им биле изречени соодветни санкции.


Администратор
28/07/2021 01:02