Профитерот Петре Шилегов од СДСМ без покритие го зголеми својот имот за половина милион евра за 4 години.

Профитерот Шилегов од СДСМ гради дивоградба среде Скопје во градоначалнички мандат.

Профитерот Шилегов од СДСМ преку неговите пајташи во јавните градски претпријатија работи без дозвола и потоа штелува цени.

Профитерот Шилегов од СДСМ мести милионски тендери на градежни претпријатија. Профитерот Шилегов е завршена лоша приказна за Скопје.

Нема скопска општина која што со СДСМ не е заглавена во криминал.

Доаѓа времето за плаќање на цехот.

Доаѓаат промени, ревизии и судски разрешници.

Нема полошо од СДСМ, за Скопје нема полошо од Шилегов.


Администратор
26/09/2021 16:09