Големите количини на алкохол внесени во вас во ниту еден случај не се добри ниту пожелни доколку сакате да имате секс. Сепак, умерениот алкохол може да допринесе да бидете вистински пастув во креветот и да имате незаборавен секс.

Две чаши црвено вино можат значително да допринесат да имате возбудлив сексуален однос со вашиот партнер. Црвеното вино првенствено ја подигнува сексуалната желба и има влијание и кај машките и кај женските.

Црвеното вино кај посилниот пол го засилува лачењето на хормонот – тестостерон додека кај жените пак, црвеното вино ја подобрува циркулацијата и на тој начин крвта полесно доаѓа до ерогените зони и се засилува желбата за секс, пишува во анализата на Elite Daily.

Се што треба да направите е само да испите по две чаши црвено вино со вашиот партнер и да уживате во ноќта. Пробајте.


Администратор
23/02/2017 12:49