Костадинов само го пресликува стравот на Заев. Вчерашното себедокажување беше со цел да се сокрие стравот и разнишаноста на владата.

Заев игра по нотите на ВМРО, и мораше да се тестира.

Падот на владата нема да го запре. И тој самиот знае дека има пратеници кои не му се сигурни, и не му изразуваат лојалност каква што сака тој.

Заев знае дека сите што го гласале вчера тоа нема да го направат по втор пат.

Заев е уплашен и затоа во паника прави непромислени чекори. Власта која ја ужива моментално, наскоро ќе биде само едно минато за него.

Граѓаните се против оваа власт. Времето за одговорност доаѓа.


Администратор
04/03/2021 15:16